Uudised

#GetScreenedEU: Tuleb võtta aega iseenda ja oma tervise jaoks
Esmaspäev, 21. aug

Euroopa Komisjon ja Tervisekassa viivad läbi suvise teavituskampaania #GetScreenedEU, mis julgustab eestlasi võtma osa tasuta vähi sõeluuringutest, kuhu alates 2021. aastast oodatakse ka neid inimesi, kel puudub ravikindlustus. Terviseuuringute eesmärk on avastada eelkõige tervete, ilma kaebuste ja sümptomiteta meeste ning naiste vähki ja vähieelseid seisundeid võimalikult vara. 

Vähi sõeluuringu programmide korraldamise eest vastutab iga Euroopa riik või piirkond ise. Euroopa Komisjoni teavituskampaania #GetScreenedEU aitab meelde tuletada, et oma tervise hoidmine on igaühe enda kätes, ja julgustab ennetavalt vähi tervisekontrolli läbima. 

#GetScreenedEU: Tuleb võtta aega iseenda ja oma tervise jaoks

Esmaspäev, 21. aug

Euroopa Komisjon ja Tervisekassa viivad läbi suvise teavituskampaania #GetScreenedEU, mis julgustab eestlasi võtma osa tasuta vähi sõeluuringutest, kuhu alates 2021. aastast oodatakse ka neid inimesi, kel puudub ravikindlustus. Terviseuuringute eesmärk on avastada eelkõige tervete, ilma kaebuste ja sümptomiteta meeste ning naiste vähki ja vähieelseid seisundeid võimalikult vara. 

Vähi sõeluuringu programmide korraldamise eest vastutab iga Euroopa riik või piirkond ise. Euroopa Komisjoni teavituskampaania #GetScreenedEU aitab meelde tuletada, et oma tervise hoidmine on igaühe enda kätes, ja julgustab ennetavalt vähi tervisekontrolli läbima. 

nohu
septolete