Uudised

TAI hoiatab: nikotiin on tervisele igal kujul ohtlik
Esmaspäev, 02. jaan

2023. aastat alustades kutsub Tervise Arengu Instituut loobuma kõikidest nikotiini sisaldavatest toodetest. Tavasigareti asendamine mõne teise nikotiinitootega ei ole tervisele ohutu alternatiiv, kuna nikotiini toime on endiselt mürgine ja sõltuvust tekitav. Nikotiinist loobumisel pakub tuge sotsiaalmeedia grupp ja uudse abivahendina interaktiivne sõnumilahendus.

TAI hoiatab: nikotiin on tervisele igal kujul ohtlik

Esmaspäev, 02. jaan

2023. aastat alustades kutsub Tervise Arengu Instituut loobuma kõikidest nikotiini sisaldavatest toodetest. Tavasigareti asendamine mõne teise nikotiinitootega ei ole tervisele ohutu alternatiiv, kuna nikotiini toime on endiselt mürgine ja sõltuvust tekitav. Nikotiinist loobumisel pakub tuge sotsiaalmeedia grupp ja uudse abivahendina interaktiivne sõnumilahendus.

wintrozen
herbion