Uudised

Kas parem on digitaalne või klassikaline elavhõbedaga kraadiklaas?
Neljapäev, 08. sept

Iga inimese kodusesse apteeki peaks kuuluma üks hea ja töökorras kraadiklaas. Apteegis on neid saadaval mitut sorti: tavalised, digitaalsed ja infrapuna termomeetrid. Nende kasutamine on küllaltki erinev, aga kõik on siiski mõeldud selleks, et mõõta inimese kehatemperatuuri. Millist kraadiklaasi eelistada ja kas mõni on täpsem kui teine?

Kas parem on digitaalne või klassikaline elavhõbedaga kraadiklaas?

Neljapäev, 08. sept

Iga inimese kodusesse apteeki peaks kuuluma üks hea ja töökorras kraadiklaas. Apteegis on neid saadaval mitut sorti: tavalised, digitaalsed ja infrapuna termomeetrid. Nende kasutamine on küllaltki erinev, aga kõik on siiski mõeldud selleks, et mõõta inimese kehatemperatuuri. Millist kraadiklaasi eelistada ja kas mõni on täpsem kui teine?

nohu2
herbion