Artiklid

Septembris ei joo 2022

kolmapäev, 24 august

Algatus „Septembris ei joo“ kutsub taas inimesi üles septembrikuus alkoholist pausi pidama ning tutvustab selle positiivseid mõjusid. Erinevate kriiside ning rahva majandusliku ja sotsiaalse ebakindluse tingimusis juhitakse tänavu muuhulgas tähelepanu, et alkopaus parandab lisaks füüsilisele ja vaimsele tervisele ka finantsseisu ja tööedukust. 

KÜSI ARSTILT

Oma küsimuse arstile võid esitada meie portaalis anonüümselt!

Teie küsimustele vastavad seksuoloog-psühhiaater dr Imre Rammul ja Tõnu Ots, tuntud psühholoog, seksuoloog,  pere- ja kasvatusnõustaja. Samuti perearst dr Lauri Laas.

Soovi korral registreeri end vastuvõtule OÜ Arstlik Perenõuandla (Dr. Imre Rammul)

Terviseamet: vaktsiinide vältimine toob kaasa unustatud nakkushaiguste puhangud

10:50 09.02.2022

Vaktsineerimisest loobumine võib põhjustada likvideeritud nakkushaiguste taaslevikut. Ka välismaal reisivad inimesed võivad haigusetekitajad uuesti Eestisse tuua, ütles terviseameti ekspert, viidates itaallaste otsusele tühistada laste kohustusliku vaktsineerimise seadus.