Artiklid

Kriisiks valmistumine annab teatava hingerahu

kolmapäev, 09 märts

Päästeameti töötajate soovitus: perel peavad kodus olema varud vähemalt nädalaks. Mõelda tuleks kindlasti ka vajalike ravimite peale.  Kõige haavatavamad on linnaelanikud, ennekõike kortermajade asukad. Peamised juhised leiduvad veebilehtedel kriis.ee, olevalmis.ee ja rescue.ee.  Igal perel tasub hoida kodus seitsme päeva kriisivaru ja autol kütusepaak täis.

Kriisi korral on kõige tähtsam, et inimesed oleksid selleks hästi valmistunud: kodus on olemas varud ning läbi on mõeldud kriisiolukorras tegutsemise plaanid. Kui tegevused on aegsasti läbi mõeldud ja varude eest hoolt kantud, saabub ka meelekindlus, et kriisi korral on iseseisev toimetulek mõneks ajaks tagatud.

Loe edasi: https://www.postimees.ee/7471292/paasteameti-tootajate-soovitus-perel-peavad-kodus-olema-varud-vahemalt-nadalaks 

KÜSI ARSTILT

Oma küsimuse arstile võid esitada meie portaalis anonüümselt!

Teie küsimustele vastavad seksuoloog-psühhiaater dr Imre Rammul ja Tõnu Ots, tuntud psühholoog, seksuoloog,  pere- ja kasvatusnõustaja. Samuti perearst dr Lauri Laas.

Soovi korral registreeri end vastuvõtule OÜ Arstlik Perenõuandla (Dr. Imre Rammul)

Terviseamet: vaktsiinide vältimine toob kaasa unustatud nakkushaiguste puhangud

10:50 09.02.2022

Vaktsineerimisest loobumine võib põhjustada likvideeritud nakkushaiguste taaslevikut. Ka välismaal reisivad inimesed võivad haigusetekitajad uuesti Eestisse tuua, ütles terviseameti ekspert, viidates itaallaste otsusele tühistada laste kohustusliku vaktsineerimise seadus.