Artiklid

Kohtla-Järve kool sulges viiruste tõttu uksed

kolmapäev, 25 jaanuar
Autor: Postimees

Täna hommikul võttis Kohtla-Järve Tammiku põhikooli juhtkond vastu otsuse kool ajutiselt sulgeda, sest viirustesse haigestunud olid suur osa õpilastest ja õpetajatest. Kool on suletud 25. kuni 27. jaanuarini. Otsuse kooskõlastas kool terviseametiga vastavalt nakkushaiguste ennetamise ja tõrje seadusele.

Esmaspäeval puudus koolist 535 õpilasest 200 ja samuti 12 õpetajat, kes olid sunnitud haiguslehele jääma, kirjutab Põhjarannik. Tammiku põhikooli direktor Valentina Kutuzova sõnul suleti viimati koolis kõik klassid 2013. aastal.

Terviseameti avalike suhete juht Iiris Saluri ütles nädala eest, et Eestis on varasematel aastatel esinenud küll nn gripivaheaegu, mil õpilaste ja õpetajate haigestumise tõttu suletakse koole. Koolide sulgemise üle otsustavad aga koolid ning kohalikud omavalitsused.

Päevita nii, et sa ei kahetse

21:05 24.04.2018

Ülemäärane päevitamine, eriti ilma nahka kaitsmata, on kaasa toonud nahavähi sagenemise. Päevita nii et sa ei kahetse. Apothekas päevitustooted -30%.

 

KÜSI ARSTILT

Oma küsimuse arstile võid esitada meie portaalis anonüümselt!

Teie küsimustele vastavad seksuoloog-psühhiaater dr. Imre Rammul ja dr. Tõnu Ots, tuntud psühholoog, seksuoloog,  pere- ja kasvatusnõustaja. Samuti perearst dr. Lauri Laas.

Soovi korral registreeri end vastuvõtule OÜ Arstlik Perenõuandla (Dr. Imre Rammul)

Laste mängutoad